Omschrijving

Voor starters en jonge gezinnen is dit een ideale woning. Al helemaal als je ook nog eens vlak bij het centrum wilt wonen. Wie de Kruisstraat uit loopt, staat midden tussen de winkels. En als je rechtsaf gaat, kom je bij bioscoop, theater, museum en station.

Het woonhuis zelf biedt werkelijk alle ruimte om voor een eigen inrichting te kiezen. De indeling en afmetingen zijn praktisch en bieden heel veel mogelijkheden. Dat geldt zowel voor de uitgebouwde woonkamer, drie slaapkamers en royale tweede verdieping te bereiken via vaste trap met mogelijkheid voor vierde slaapkamer. Hetzelfde geldt trouwens ook sterk voor de fijne achtertuin. Hier kun je via een brede schuifpui naartoe, waardoor tuin en woonkamer eigenlijk een geheel vormen. Een veelbelovende gezinswoning dus, om helemaal je eigen thuis van te maken.
Algemeen.

Inhoud: 415 m3
Grondoppervlakte: 155 m2
Bouwjaar: 1980

Kenmerken

+ Riant uitgebouwde woonkamer met laminaatvloer, inbouwkast, brede schuifpui en lichtstraat.
+ Inpandige berging met achterdeur aan achterzijde.
+ Eetkeuken met uitgebreid keukenblok in hoekopstelling. Onder andere voorzien van inductiekookplaat, modern gestileerde afzuigkap, combimagnetron en aansluitingen voor wasmachine.
+ Ruime badkamer met inloopdouche, designradiator, toilet en uitgebreid badkamermeubel met geïntegreerde wastafel. Separate toiletruimte met wandtoilet en fonteintje in hal.
+ Drie slaapkamers met fijne lichtinval op eerste verdieping.
+ Royale tweede verdieping met veel bergruimte. Mogelijkheden om vierde slaapkamer te realiseren.
+ Onderhoudsarme, geheel verharde achtertuin met stenen tuinschuur en carport voor auto.

Bijzonderheden

+ Nefit Turbo HR-combiketel.
+ Dakisolatie en dubbel glas.
+ Gedeeltelijk voorzien van spachtelputz wanden.

Aanvaarding in nader overleg.

Share